Rrëfimi i Kazanovës shqiptar: Kam pasur 400 të dashura, jam njëshi në Europë

1608564647617.png
I ftuar në emisionin "N'Kosovë show" ka qenë Bekim Stokaj, nga komuna e Deçanit, i cili ka treguar për jetën private, duke deklaruar se në jetën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.

“I kam patur diku mbi 400 femra në krejt Evropën. E kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, tha Bekimi.

Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar 5 herë dhe ka jetuar nga 1 vit me bashkëshortet.

“Më ka ruajtur policia gjermane se kam dalë me 70 femrave përnjëherë. Unë jam i barabartë si me Hollywood”, tha Bekimi.

“Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam puthur 70 femra. Kur i kam puthur 70 femra për një ditë më ka rënë të fikët”, tha ai.

Portali: zeromedia

Më pas ka shkuar në Gjermani, ku tregon se policia e ruante pasi dilte me shumë femra.
 
As vete nuk e di por kur po lexoja fjalet e tij e vetmja fjale qe me erdhi ti thoja ishte:
"Idiot!"
Se me nxorri prej vetes tani. 🤣

Sa i mjere dhe bosh eshte nje njeri i cili krenohet per vetveten:
1-me nr e femrave qe i ka pas njeheresh(dhe e ka kap policia) 😣
2- puth me mire ne Europe! 😣
 
Top