Rrëfimi i Kazanovës shqiptar: Kam pasur 400 të dashura, jam njëshi në Europë

1608564647617.png
I ftuar në emisionin "N'Kosovë show" ka qenë Bekim Stokaj, nga komuna e Deçanit, i cili ka treguar për jetën private, duke deklaruar se në jetën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.

“I kam patur diku mbi 400 femra në krejt Evropën. E kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, tha Bekimi.

Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar 5 herë dhe ka jetuar nga 1 vit me bashkëshortet.

“Më ka ruajtur policia gjermane se kam dalë me 70 femrave përnjëherë. Unë jam i barabartë si me Hollywood”, tha Bekimi.

“Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam puthur 70 femra. Kur i kam puthur 70 femra për një ditë më ka rënë të fikët”, tha ai.

Portali: zeromedia

Më pas ka shkuar në Gjermani, ku tregon se policia e ruante pasi dilte me shumë femra.
 
Nga m** e bëre ka* 🤦‍♀️
Të dukem niveli i atyre 400 nga disa milion femra shqiptare?!?!?!?!
Ptuuuuuu pisi nihere 😂😂
Oj zemer mos e merr per keq se me humor i perfshina te gjitha aty, se e di qe ketij jo ju femrat po as ndonje gay nuk ja kish dhene :D jam i bindur qe ket edhe Doriana e tij e refuzon :D
 
Oj zemer mos e merr per keq se me humor i perfshina te gjitha aty, se e di qe ketij jo ju femrat po as ndonje gay nuk ja kish dhene :D jam i bindur qe ket edhe Doriana e tij e refuzon :D
Mos mthuj zemër se mke idhnu keq, a more vesh?! 😏
 
Kush don me pa me video ket Don Kazanoven, qe ket para emisionit u paska dasht me dergu ne psikiatri lool. Thot legeni mu ma njeh shteti ket arritje jo njerzit hahahahha.

 
Kemi pas nje gjel me 40 pula .. e pas nje viti dha shpirt .
Tani ky o genjen o vetem i ka pas ne fb add femrash 400 🙄
 
Top