Rrëfimi i Kazanovës shqiptar: Kam pasur 400 të dashura, jam njëshi në Europë

1608564647617.png
I ftuar në emisionin "N'Kosovë show" ka qenë Bekim Stokaj, nga komuna e Deçanit, i cili ka treguar për jetën private, duke deklaruar se në jetën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.

“I kam patur diku mbi 400 femra në krejt Evropën. E kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, tha Bekimi.

Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar 5 herë dhe ka jetuar nga 1 vit me bashkëshortet.

“Më ka ruajtur policia gjermane se kam dalë me 70 femrave përnjëherë. Unë jam i barabartë si me Hollywood”, tha Bekimi.

“Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam puthur 70 femra. Kur i kam puthur 70 femra për një ditë më ka rënë të fikët”, tha ai.

Portali: zeromedia

Më pas ka shkuar në Gjermani, ku tregon se policia e ruante pasi dilte me shumë femra.
 
Mos se mu kujtua kur e pyetën njërin sa dashnore ka.
Tha tre:
Njërën e dua, po ajo herë më don herë s’më don.
Tjetrën e dua, ajo s’më don.
Tjetrën e dua, e ajo as që e din se dua. ??
Edhe ky bekimi ashtu më duket ???

Cili? ?
 
 • Haha
Reactions: Ivy

Attachments

 • f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  82.3 KB · Shikime: 0
 • f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  82.3 KB · Shikime: 0
po te pakten t`jet ndonje si ky,thote robi. :p i paska shijuar.
f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
Po ate siper me ate surrat e paskan dhunuar keq. ahahahhahahahahaha
??????
 

Attachments

 • f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  82.3 KB · Shikime: 0
 • f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  f8d4aee2ff7dc23ff53d99b38ea5395b.jpg
  82.3 KB · Shikime: 0
Top