Tempulli Universal.

Në çdo traditë kulturore zemra është pika qendrore e qenies njerëzore. Zemra nuk njeh egoizëm, përkundrazi përbëhet nga një hapësirë intime e përhapur nga një ndjenjë e pan-njerëzimit. Shpesh është intelekti që mbështjell zemrën në vetqendrim. Devotshmëria nuk matet aq shumë me vepra të mira, por nga dashamirësia vetëmohuese që i frymëzon ata; kjo ndez dritën hyjnore te secili prej nesh. Zemra është një organ kozmopolit që nuk njeh ndarje. Ne duhet të mësojmë ta ndiejmë zemrën jo si diçka "jona", por si diçka "universale"; kjo vetëdije e re do të na çlirojë nga çdo egoizëm .
FB_IMG_1591372421002.jpg
(Foto NASA)

Ps.Në këtë temë do ketë të gjitha ndërgjegjet që njohin veten në Humanity One, si dhe mendimet gjithëpërfshirëse të pranishme në çdo kulturë të globit.
Nëse jeni të interesuar për Tempullin Universal, mund të besoni në këtë tempull me të gjithë veten dhe, kur luteni ose meditoni, dërgoni atë Dritë, dashuri dhe forcë duke e ndarë me të tjerët këtu.?
 
Redaktimi i fundit:
Për të dalë nga gjendja hipnotike në të cilën gjendet njeriu modern, i nevojiten dyshimi, misteri dhe e shenjta.
Tre cilësi që shumica thonë se i dinë por i shmangin vazhdimisht...
Mjafton të shohësh ata që kërkojnë sistematikisht burimet, ata që shkojnë menjëherë në google për të parë se ku është ky imazh, ata që i japin menjëherë vetes një shpjegim duke ikur nga ndjenja e Dyshimit e ata që flasin menjëherë në komente në pamundësi për të heshtur, le të mos flasim për të shenjtën.
Këto 3 "cilësi" për mendjen e njeriut janë 3 armiq të hidhur sepse duke mos qenë në gjendje t'i "përcaktojnë", ata kanë frikë.
Ka njohuri shumë më të thella, por për të shkuar përtej Formës, aleatët tuaj duhet të jenë: Dyshimi, Misteri dhe e Shenjta.
Njihuni me ta ... në heshtje! :)
Tempolli Universal
FB_IMG_1638802162101.jpg
 
“Vdekja nuk ekziston, dhe me këtë njohuri frika prej saj zhduket..
Dhe mbani mend: asnjë që ka ekzistuar nuk ka vdekur.
Janë bërë të lehtë dhe si të tillë ende ekzistojnë..
Sekreti është që këto grimca partiçele të lehta të kthehen në gjendjen origjinale të tyre.
Të kthehen në një nga energjitë e mëparshme.
Krishti dhe disa të tjerë e dinin këtë mister..
Po kërkoja se si të ruaja energjinë njerëzore.
Është një nga format e dritës në shpirt, ndonjëherë si drita më e lartë qiellore..
Nuk e kërkova vetëm për veten time, por për të mirën e të gjithëve..
Unë besoj se zbulimi im mund ta bëjë jetën e njerëzve më të lehtë dhe më të përballueshme dhe potencialisht do t'i orientojnë ata drejt spiritualitetit dhe moralit".

nikola-tesla-1.jpg
 
Dje me 8 dhjetor ishte festa katolike e Zonjës së papërlyer, është kur trupi ynë hënor i pastruar nga dëshirat dhe trupi ynë merkurit i pastruar nga format e mendimit, krijojnë nga bashkimi i tyre diçka që na bën të shkojmë përtej ... "Cristos".
Sa herë që pastrojmë veten, vendosim themelet për të ushqyer kristosin që është brenda nesh. Në thelb ne ndërtojmë pavdekësinë tonë.

p.s.
Nuk ka burime ... është material nga nismëtarët! (Iniziatici) vetem per ata qe kuptojnë! :)

Ps.2 çfarë është Cristos, që është mbrenda nesh🤔 :)
FB_IMG_1639037266964.jpg
FB_IMG_1639037263933.jpg
FB_IMG_1639037260171.jpg


 
"Dashuria është prizmi nëpër të cilin kalojnë rrezet hyjnore të së vërtetës që frymëzon të gjitha fetë, të gjitha besimet e botës. Dashuria është burimi dhe qëllimi. Dashuria është e vetmja gjë që na bën të ndihemi të mbushur, të mbrojtur, si në shtëpinë tonë. Nuk ka asnjë person që nuk ka nevojë për Dashurinë pasi, në fund të fundit, është e vetmja gjë që e bën jetën tonë të vlefshme për të jetuar dhe, për rrjedhojë, është e vetmja gjë që ia vlen të kultivohet dhe të ushqehet..."
IMG_20211209_192258.jpg
 
"Dashuria është ligji suprem që bashkon mbi të gjitha diversitetin. Nuk ka kufi në hapësirën universale të zemrës, hapësirën ku të gjithë mund të ndihemi njësoj dhe të marrim frymë si një qenie e vetme."
FB_IMG_1642171524204.jpg

Mjegullnaja Helix shpesh quhet Syri i Zotit
 
Top