Skulptura ndodhet mbrenda ne bllokun e mermerit.

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Askush nga stafi nuk e ve re që kjo temë është plot me foto dopio i triplo 🤷
Nuk janë tema dosido këto.ndaj të mbahen si duhet...ju lutem 🤷
Keni disa tema me këtë prob ... Mos rrini kot për ngjyra në staf.. por punoni. 😎
Mirëmbani forumin 👍
e provova me heq dublikeit,dhe fshihet totalisht fotoja.pra ngel postimi bosh. nuk e di pse.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Amazing sculpture
By Benjamin Victor
1663493717074.png
 
Top