Keni dicka per t'i thene dikujt?

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Opoo sa i shkone kjo kenge kesaj dite sot,pak ftohtee jashte,caj te ngrohte ,ne kete botee kaq te `madheee`. eh.
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Themelues
I them mendjes time: Kthim me te njejten monedhe apo ignore?! :unsure:
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
BALADA AMERIKANE E ÇMURIMIT
ata flasin të parët
më tregojnë për ndërtesat e tyre
të larta me mure të lehta...
njëzetëkatëshe
tridhjetë
nëntëdhjetenëntë
njëqind e pesëdhjetë
në ashensor pas 12-tës vjen gjithnjë 14-ta
u mungon gjithnjë kati i trembëdhjetë
e kjo gjë ua qetëson shpirtërat e trazuar
më shumë se Bibla, Ungjilli, Jezui
dhe predikimet e pastorëve të ekzaltuar
pasi kanë pushtuar qiejt,
Hënën dhe Marsin,
Vietnamin, Irakun, Afganistanin,
naftën dhe parajsën,
i kanë siguruar përfundimisht muret
jo vetëm nga tërmeti dhe zjarri,
por kanë vrarë edhe Katin e Trembëdhjetë
e kanë lënë të pastrehë Djallin
duke e përzënë frymën e tij
nga ndërtesat e tyre jodosido...
pastaj vjen radha ime
u rrëfej baladën shqiptare të murimit
për nusen e re mes gurëve
dhe gjirin jashtë për foshnjen
e ata
me pultin e tv në njërën dorë
një sanduiç në tjetrën
duke gromësirë më pyesin:
“Ishte e çmëndur ajo?”
©Artan Gjyzel Hasani 2008
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
@MoOgli ishe shume i shemtuar nga nicknami, me Hasbulla,si e mbajte aq kohe. ahhahahahaha
 
Top