Fragmente te perzgjedhura

Desa

Felix Culpa
S/M

ËNDRRAT E ENGJËLLIT​

Sa preku me këmbë në tokë
ktheu në kafenenë e parë të qytetit
piu shtatëmbëdhjetë uiski skocez dhe vdiq
edhe engjëjt shohin ëndrra tmerri

Kur erdhi herën e dytë
piu nëntë vodka ruse dhe s’diti që duhet paguar
njerëzit ia prenë krahët

Që atëherë engjëlli s’guxon të flejë
ka frikë mos ëndërron njeriun.

Xh.B.
 
Top