Cfarë kërkojnë femrat tek meshkujt?

Peperina

Larg shume larg
Kur lexoj meshkuj qe thon vec lek e sekez me vjen tja fus nje shkelm mu aty ku s’thuhet.🙄

Femrat duan vetem te jeni burre me dy RR . Pra me qën besnik i fjales se dhene se nuk na jan tha duart te na mbani ju me lek. Dhe per sekez ka burra plot .🤭
Po ku ka sot aman . Me besnik Eshte qëni se njeriu (mashkulli ne kte rast ) . 😬🙈
 

Soulmind

~She wanted the whole world or nothing~
Staf në FV.AL
Adm
Wondering: Why should we ask for smth from men, by the way?🤷‍♀️
 
Top