Shkencat Ekzakte

Kuriozitete

Tema
104
Mesazhe
1.4K
Tema
104
Mesazhe
1.4K

Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Tema
840
Mesazhe
3.2K
Tema
840
Mesazhe
3.2K

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
86
Mesazhe
1.8K
Tema
86
Mesazhe
1.8K

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
409
Mesazhe
1.6K
Tema
409
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
662
Mesazhe
10.3K
Tema
662
Mesazhe
10.3K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
278
Mesazhe
589
Tema
278
Mesazhe
589

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
154
Mesazhe
1.9K
Tema
154
Mesazhe
1.9K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
298
Mesazhe
1.8K
Tema
298
Mesazhe
1.8K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
669
Mesazhe
2.9K
Tema
669
Mesazhe
2.9K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
429
Mesazhe
1.7K
Sub-forums:
  1. Turizmi
Tema
429
Mesazhe
1.7K
Top