Bota e Kompjuterit

Informatikë

Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.
Tema
582
Mesazhe
3.6K
Tema
582
Mesazhe
3.6K
Top