Arti dhe Kultura

Letersia

Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit
Tema
421
Mesazhe
8.9K
Tema
421
Mesazhe
8.9K

Klubi Letrar

Tema
3
Mesazhe
171
Tema
3
Mesazhe
171

Këndi i fëmijëve

Këndi për vogëlushët tanë shqipëtarë. Vjersha, përralla, tregime, dhe fabula në gjuhën tonë të bukur shqipe
Tema
83
Mesazhe
823
Tema
83
Mesazhe
823

Letërsia botërore

Tema
137
Mesazhe
898
Tema
137
Mesazhe
898

Filmi Shqiptar.

Tema
1
Mesazhe
55
Tema
1
Mesazhe
55

Gjuha shqipe

Gjuha jonë sa e mirë, sa e ëmbël sa e dlirë
Tema
265
Mesazhe
3.2K
Tema
265
Mesazhe
3.2K

Arkitektura dhe Inxhinieria

Ku bashkohet arti dhe shkenca . Do të njihemi me historinë, zhvilimet , teknologjinë , krijimin e ndërtesave dhe hapësirave ku jetojmë. Cilet jane arkitektet, inxhinieret, cfare qellimi kane, metodat shkencore qe perdoren sot dhe idet e se ardhmes.
Tema
199
Mesazhe
1.3K
Tema
199
Mesazhe
1.3K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Bukuria e punimeve nga dora e njëriut. Punime artizanale, guri, druri, baltë, pikturë, skulpturë, etj. Bota e anëtarëve të forumit në krijimtaritë e tyre.
Tema
271
Mesazhe
2.7K
Tema
271
Mesazhe
2.7K

Moda dhe estetika

Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
Tema
1.2K
Mesazhe
9.7K
Tema
1.2K
Mesazhe
9.7K

Kuzhina Shqipëtare

Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...
Tema
341
Mesazhe
5.5K
Tema
341
Mesazhe
5.5K
  • Desa
Top